Sűrgős! Magántanulóként a félévi vizsga tényleg elhanyagolható?
Figyelt kérdés
Ma mondta az ofő, hogy a fél évi vizsga nem kötelező, igaz ez?2012. jan. 4. 10:27
1/4 anonim válasza:
A mi iskolánkban az a szokás, hogy ha valaki levizygázott az első félév anyagából, akkor azt év végén (hacsak nem szigorúan egymásra épült a 2. félév anyagával) már nem kérdezték. Egyébként ha valaki mindenből megbukik mondjuk félévkor, akkor is vizsgázhat év végén (mint ahogy a normál nappalis félévi jegyek is csak tájékoztató jellegűek). Szóval akár el is lehet tőlük tekinteni, de jobban jársz, ha tanulsz, mert nagyon sok az egész éves anyag egyben minden tárgyból. Nagy kalappal a vizsgáidhoz!:)
2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a félévi vizsga is kötelező!...
Inkább érdeklődj az iskolaigazgatónál, az a biztos!
Amúgy elég érdekes, hogy ezt nem közölték akkor, amikor engedélyezték a magántanulói státuszt?!...
Az én gyerekem is volt magántanuló, de akkor nekünk előre megmondták, mikor kell bemenni vizsgázni és vizsgák előtt LEVÉLBEN is pontos tájékoztatást kaptunk az iskolától a vizsgák idejéről...
3/4 Andizsuzsi válasza:
Ha behívnak vizsgázni, akkor kötelező. Az iskola szabadon döntheti el, hogy mikor tart osztályozó vizsgát, de általában félévkor is van. Ha nem mész el, és nem igazolod a távolmaradásodat, akkor nem teljesíted a tankötelezettségedet. Erről az iskola értesíti a jegyzőt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:) Hát ebben a suliban engem semmíről nem tájékoztatnak:@
2012. jan. 4. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!