Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha elveszik az érettségim...

Ha elveszik az érettségim kapok újat ugye?

Figyelt kérdés
Azt tervezem hogy csinálok egy demoralizáló videót, amiben elégetem az érettségim, lévén úgyse jó semmire, ami tényleg igaz is,aztán elküldöm valami szervnek. Azt még nem tudom hová. Nem gyerekes hiszti..egy elkeseredett fiatal keserű "vallomása" aki a nagyvilág diplomagyárának klasszikus áldozata lett : tanulj fiam..egyetem egyetem..aztán nem tanultam.. most meg itt állok egy szál érettségivel szakma nélkül, minden nélkül. Mi a f*szomért jártam gimibe? Olyan munkákra se vesznek fel amihez érettségi se kell. Titeket nem dühít ez? Hány ilyen fiatal lehet még te jó isten....
2011. dec. 30. 14:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok. annyit azért még hozzátennék, hogy látványos videóban elégetni az érettségidet, és verni a melledet, hogy te vagy a nagy lázadó, aztán sunyiban visszamenni egy másik papírért nem túl gerinces dolog. Ha elégeted, ne kérj másikat, vállald emelt fővel, hogy nincs rá szükséged. Ha szükséged van rá, ne csinálj úgy, mint aki elégeti, mert akkor a lustaságod és a másokat okolásod mellett még hazug is leszel. Hogy engem dühít-e, hogy neked nincs munkád? Őszintén: nem. Ilyen hozzáállással nem is csoda.
2011. dec. 30. 22:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el szakmát tanulni?
2011. dec. 30. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!