Mennyire nehéz összehozni egy ~95%-os emelt töri érettségit?
Figyelt kérdés
tapasztalatok, tippek, érettségi eredmények, tanulási módszerek is jöhetnek :)2011. dec. 25. 19:25
1/4 anonim válasza:
Össze lehet, semmi sem lehetetlen, ismerősöm ha jól tudom 94-eset hozott össze, vagy ahhoz közelit, mondjuk neki a kedvence volt a töri, nem véletlenül készült töritanárnak:)Különben kérdésedre válaszolva, ha jó vagy töriből, szereted is, akkor nem nehéz. Én pl. világéletemben rossz voltam az összes tantárgyból, féltem az érettségitől mint a tűztől. Én pl. fokozatosan tanultam, pl. egyből suli után, akkor úgy nagyjából két órát, de akkor nagyon keményen, szünet nélkül. Utána mondjuk sétáltam egyet, vagy lementem edzeni, hogy egy kicsit mozogjak, utána frissebbnek is éreztem magam, utána nagyjából egy-másfél órát foglalkoztam vele, hétvégén pedig ismét ezerrel. Én a mozgásra, sporta esküszöm. A mozgás egy kutatás szerint is frissíti az agyat, jót tesz a koncentrációnak, felfrissülsz tőle, jobban fogsz tudni tanulni, és ebben szerintem is lehet valami, nekem bevált, persze kinek mi a jó...:)
2/4 anonim válasza:
Barátnőm bátyjáé 99%-os lett. ő nagyon imádja a törit, egyszer elolvassa és már tudja is. Nemhiába akar régész lenni.
3/4 anonim válasza:
Hát ha már tippek, módszerek kellenek akkor ne nagyon éld bele magad. Ilyen jó eredményt emelt fokon olyanok szoktak elérni akik már általánostól kezdve imádják a történelmet. És ez minden más tantárgyra is igaz.
4/4 anonim válasza:
Nekem 92%-os lett. Kb januártól kezdtem komolyan tanulni rá. (Nem minden nap, kb heti 3x.) Elég szigorú magántanárhoz jártam, akivel átvettük az egész anyagot, és faktos voltam a suliban, az is sokat segített. Érdekel a történelem, de a közgáz felvételi miatt érettségiztem abból, nem a legkedvencebb tantárgyam volt.
Mondjuk szóbelin kihúztam a kedvenc tételemet, így az 100% lett, ami kicsit felhúzta:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!