Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségizők! Kinek kell még...

Érettségizők! Kinek kell még bejárnia az iskolába?

Figyelt kérdés
Nekem töriből kell bejárnom mivel nem fejeztük be az anyagot!
2009. máj. 19. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt nyilván nem lehet kötelezővé tenni, és szégyellje magát az a tanár, aki negyedikben nem fejezi be az anyagot. Viszont ha már így esett, mégiscsak a te érdeked, hogy tanári magyarázat mellett tanuld meg a maradékot.
2009. máj. 19. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekünk csak konzultációra kell bejárni 1 héten egyszer! De akkor is csak a tételeket beszéljük át, viszont ez nem kötelező...

Azért elég durva, hogy neked külön töriórákra kell menned.:S

2009. máj. 19. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:

A tanár szerintem nem teheti kötelezővé a bejárást, amikor már elballagtál...

Mi újat akar még tanítani a tanár, ha eddig nem tanította meg?

2009. máj. 19. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csak a kémia kísérletek miatt fogok még holnap bemenni, azokat csináljuk meg.
2009. máj. 19. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nekem minden héten két angol órára be kell járnom. Szóbelire készít fel a tanár és minden témát átrágunk, kérdezget tőlünk, de szerintem hasznos. Csak gáz hogy péntek :DD
2009. máj. 20. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!