Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Így lehetne belőlem dietetikus?

Így lehetne belőlem dietetikus?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,és közgáz suliban tanulok, 5 évfolyamoson. most 10es vagyok, de első osztályos anyagot tanulok. a felvételi követelmények a matek, magyar, töri, idegennyelv, illetve 1 ,legalább 2 évig tanult ,szabadon választott tantárgy( nálam ez a fizika és a biosz)

fizikából félévkor 3as leszek legrosszabb esetben ( de lehetek akár 5ös is, ne kérdezzétek miért) bioszból egy 2em van, szal legjobb esetben is csak 3as lehetek.

de ugye csak az évvégi jegyek számítanak, szal lehetek akár 5ös is :)

szerintetek érdemes próbálkoznom, vagy az a hajó már eleve elment, amikor közgázsuliba mentem ( elsősorban dietetikusok véleményére lennék kiváncsi)

2011. dec. 21. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a biológiát csak két évig tanulod, akkor nem vagy jó helyzetben. Gyúrj rá erősen az érettségire és akkor sikerülhet, de ahhoz az kell hogy folyamatosan tanuld az anyagot.
2011. dec. 22. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Anno mikor én jelentkeztem, a magyar is lehetett felvételi tárgy.
2011. dec. 22. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:

A felvi-n megtalálod:

biológia v. fizika v. informatika v. kémia v. magyar v. szakmai előkészítő tárgy

Ezek a felvételi tárgyak tanulj és még lehetsz dietetikus... de számolj túl nagy jövőre.

Dietetikus

2011. dec. 30. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!