Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Logopédus vagy dietetikus?

Logopédus vagy dietetikus?

Figyelt kérdés
Mindkettő érdekel. Melyiket ajánljátok? (Miért)
2011. szept. 4. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Ha kék szemű vagy, akkor logopédus, ha barna, akkor dietetikus. Erre nem számítottál, igaz? ☺
2011. szept. 4. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Logopédus

egy dietetikus

2011. szept. 4. 22:02
 3/5 A kérdező kommentje:

1. Erre tényleg nem számítottam. :)

2. Miért mondod ezt?

2011. szept. 4. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Dietetikus, nagyobb szükség lesz Rád ezen a téren a sok elhízott ember miatt. Az elhízás veszélyes, de ha vki nem tud beszélni rendesen, az csak kellemetlen.
2011. szept. 4. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az utolsóval... mnidne laikus ezt m ondja. De közben cska számolj:

Minden évben kb a két képzéási helyne végeznek nappali és levelező tagozaton összesen 100-an. A Betölthető kórházi állás helyek száma, melyet meg is hírdetnek nem jóskapista lapon megy kb 3-5.-

ahhoz,ohgy EVIG, legyél vagyis vállalkozó kell tudd finanszírozni az üres hónapokat.

A kliens képes 7000 Ft-ot adni a nőgyógyásznak egy 10 perces rákszürésért és gyógyszer felírásért. De képtelen 6000 Ft-ot kiperkálni ha koplett táplálkozás tanácsot kap mnita étrenndeel és haza vihető cuccal 1- 1,5 óra alatt.

S akkor mikor mondod, ohgy étrendet is csinálsz persze szmélyre szabottan neki csak max főzn ie kell de ez többe kerül akkor tünik el milt lila szmaár

Logopédusként nagobb valószinűséggel tudsz magán praktizálni.mint dietetikuskéánt

Dietetikus állás: kórház vagy orvos látogató... esetleg nagyonn közétekztető cégnél élelmezésvezető- elheylezkedési arány: 100-ból 10

Brutto kereseti lehetősék közalkalmazott kezdő: 120 ezer ( nincs sem hétvégi sem semmilyen pótlék mert 1 müszakos vagy) Orv lát ként sokkal jobb csqak siekrüljön

Nekem fél éve nincs munkám, mert elköltöztem onnan ahol státuszban voltam és 6 év GYES utén nem tudok visszamenni.

2011. szept. 5. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!