Hogy tudhatnam meg, hogy van e eleg kezugyessegem a fogorvosi palyahoz?
Az teny, hogy en mindent inkabb 100x begyakorolok, akkor nincs mitol felnem es nyugodt vagyok, viszont amiben nincs rutinom, az hajaj...
Tudom, hogy akkor tudhatom meg biztosan ha mar ott leszek, de epp ezaz, hogy nulladikos voltam,evvesztes voltam,halasztottam es nem akarok 2-3ev utan -mikor mar tenyleges gyakorlatok lesznek- radobbenni, hogy hoppa, a kezugyessegem miatt lottek. Mert nem minden esetben vesznek at pl. aok-ra, akkor megint ujrafelveteli, addigra ki tudja milyen lesz a felveteli rendszer, ha megint mas,megint halaszthatok mire felkeszulok. Viszont talan butasag lenne csak ezert aok-n kezdeni, tulajdonkeppen nem "csak" ezert,azt is szivesen csinalnam, meg a gyogyszereszetet is, de valahol belul ugy erzem talan inkabb a fogorvosi passzolna hozzam, leszamita, hogy a kezugyesseg dologban neha ketelkedem, mert azt nem igazan tudom felmerni. Azt feltudom,hogy kepes vagyok e orakig tanulni, vagy milyen a teherbirasom,de ezt nem,es igy kicsit bizonytalan vagyok.
Én azt javaslom, hogy vegyél színes gyurmát magadnak, és próbálj belőle különböző méretű, több színű, több részből álló formákat alkotni! Macskát, macit, zsiráfot, elefántot, stb. Ezen kívül javaslom az origamizást, minél pontosabban próbálva összehajtogatni! Ha nyugodt körülmények között, nem izgulva tudsz ilyeneket csinálni, akkor nem lesz gondod ezzel a résszel.
A fúró és az eszközök használata kicsit furcsa ujjtartást igényel, és fixen kell fogni, ami elsőre mindenkinek nehezére esik. Viszont jó hír, hogy gyakorlatokon van lehetőséged és időd begyakorolni. Saját tapasztalatom, hogy sokat lehet fejlődni egy félév alatt! :)
egy SE-FOK hallgató lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!