Felmentés? Lehet kérni hogy ez ne legyen? Csak a gond van vele.
17 éves vagyok. Pár hónappal ezelőtt kaptam matematika felmentést, anyukám kérte a vizsgálatot, mivel évek óta küszködünk a matekkal, nem akarta hogy szenvedjek és bugdácsoljak.
Azóta kaptam új tanárt aki sokkal jobb... mindent megértek nála.
Ugyanakkor lesz*rja a fejemet, órán észre sem vesz, mintha ott se lennék. Mindig dolgozok órán, írok a füzetbe,házit írok meg dolgozatokat ami ált. 2-es de volt már 3-as is ugye amit nem kapok meg.
Még nagyon sok hátránya van ennek a felmentésnek,úgy érzem hogy már menni fog enélkül is.
Következő évemre is szól ez a felmentés.
Valaki akinek van felmentése! Nem lehet kérni újabb vizsgálatot stb. hogy újra tanulhassam rendesen a matekot mint régen?
Van akik tényleg rászorulnak a felmentésre,és az ilynek lejáratják őket.
Diszkalkúlia,diszgráfia,diszlexia létezik,csak sokan olyan jó színészek,hogy még a legjobb szakember is bedöl nekik.
De most mi a gond ezzel? Dolgozz órán és kész. Gondolom, a tanár nem rajong azért, hogy ügyesen elértétek, hogy ne legyél osztályozható, holott nem vagy diszkalkuliás. Ez azt hiszem, érthető.
Egyébként kérhetsz újabb vizsgálatot.
real tagozaton amikor gimis voltam (egy szar iskolaban) 28-bol 13 diak "diszkalkulias" volt, en keptelen voltam magamnak elintezni ezt a dolgot.
en sorra irtam az egyeseket, mig a felmentett osztalytarsaim a harmas, meg negyeseket, es a tanar kerdezte, hogy kerik-e a jegyet, ok meg mindig mondtak, hogy nem, majd lesz ez jobb is. rohej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!