Kutatási tervezetnek hogyan kell kinéznie?
Figyelt kérdés
Megvannak a szempontok (kérdések), ezeket feltéve, rá válaszolni, mint egy interjú, vagy esszé-szerűen folyamatosan gépelve??
Mi az általánosan elfogadott kutatási tervezet kinézet?
2011. dec. 6. 20:46
1/7 anonim válasza:
Milyen tudományágban? Társadalomtudományban ld. Earl Babbie: A társadalomtudományi kutatás gyakorlata. Ez egy vastag konyv, és ennél tömörebben nem lehet elsajatitani.
4/7 anonim válasza:
Igen, csak tömören :) Én is pont azt néztem, amikor néztem a hsz-edet :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem tomoren, hanem részlet a konyvbol. Nem?
De ez csak tarsadalomtudomany akkor is, es még nem tudjuk, mi kell neki...
6/7 A kérdező kommentje:
Énis a Babbies könyvből néztem a szempontokat.Csak pl. nem találtam rá, hogy konkrétan hogyan kell kinéznie. Tehát a szempontokat követve, válaszoltam a kérdésekre a szakdogához, csak a kinézetet nem tudom. 6 oldalnak kell lennie kb, de folyamatosan írva, mintha azis egy olvasmány lenne, vagy feltegyem a kérdést, és úgy válaszolva, mintha egy "interjú" lenne?
Amúgy szakdolgozathoz kell kutatási tervezetet készítenem.
2011. dec. 7. 19:30
7/7 anonim válasza:
Akkor van konzulensed! Ez neki kell elmondania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!