Angol levélírás! Milyenek szoktak előfordulni és hol tudom megnézni, hogy hogy kell kinéznie?
Figyelt kérdés
Amiket találtam neten oldalakat, hibásan vagy hiányosan vannak fennt ezek, ezért tőletek kérdezem, hogy holnap érettégin kb mire számíthatok levél téren?2011. máj. 4. 15:09
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én is holnap érettségizek,remélem,tudok segíteni. :)
Nézd meg az előző feladatlapokat itt: oh.gov.hu
Am mindig úgy van,hogy először egy rövid levél (50-80 szó) pl.:jelentkezés valahová,meghívó ilyesmi...aztán egy hosszabb (120 szó körül),pl.: tanácsadás a barátodnak
Van kérdésed még?(:
16/L
2/3 anonim válasza:
Én holnap megyek emeltszintűzni... :O
3/3 A kérdező kommentje:
azt el tudod méh mondani, hogy kb. hogy néz ki a levél? mert mi azt nem tanultuk, hogy pl. a fejléc milyen, meg elköszönöés stb. mind a hivatalos, baráti és az e-mail érdekelne:)
2011. máj. 4. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!