Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kollégiummal kapcsolatos...

Kollégiummal kapcsolatos kérdések?

Figyelt kérdés

hogyha kollégiumba kerülök.. akkor az aztjelenti,hogy ott kell dekkolnom reggeltől estig? egy pesti koleszról lenne szó,közel a váci utcához,és nekem semmi kedvem nem lenne bent rohadni és tanulni:D szval ha én aztmondom 15 évesen hogy kimegyek az utcára,és majd este 7kor jövök akkor azt meengedik??? vagy nem lehet kimozdulni a kollégiumból?

mert én akkor tuti minden nap kiszöknék! ha a szüleim engedélyezik azt hogy kijárjak akkor megengedik? vagy hogy megy ez?

2011. dec. 4. 22:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb középiskolai kollégiumban nincs mese, benn kell "rohadni" és tanulni. Előtte délután kapsz 2-3 óra kimenőt, amikor szabadon csatangolhatsz a városban.

Kivétel, ha írásos engedélyt küldenek a szüleid.

Kiszökni nem érdemes, mert akkor első körön megvonják a kimenőd, rosszabb esetben kicsapnak, amivel bebukod a sulit is.

A kollégiumban a ti biztonságotok érdekében vannak a szabályok. Meg mert máshogy képtelenség vigyázni ennyi gyerekre. Ha a szabályokat betartva játszol, akkor jó életed lesz, ha kijátszod őket, akkor már nem annyira.

Egyébként én is kollégista voltam, csak különórák miatt sokat kellett kijárnom, de annyira nem örültem neki, mert a szobatársakkal hülyéskedni ezerszer jobb volt.

2011. dec. 4. 22:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Maximálisan egyetértek az előttem szólóval. Azt döntsd el, hogy akarsz-e kolis lenni. Ha csak azért, hogy kijárkálj, meg megszegd a szabályokat, azért nem érdemes. Aki megszegi a szabályokat, annak tényleg börtön lesz a kollégium, mert annyira nem fognak megbízni benne, hogy sehova se engedik el.
2011. dec. 4. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!