Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért akar valaki rendőr vagy...

Miért akar valaki rendőr vagy (magasabb szinten) kommandós lenni?

Figyelt kérdés

Veszélyes meló, rengeteg kockázattal jár...

Komoly válaszokat írjatok, én nem szeretnék rendőr vagy kommandós lenni, csak azért kérdezem, mert nem értem, hogy miért akar valaki pl kommandós lenni...

2011. dec. 3. 22:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Azért nem mondanám, hogy egy kommandósnak könnyű dolga lenne,"

Komolyabb kaliberű országokban biztosan nincs könnyű dolguk(USA, Oroszország, Amerika déli államai), de Magyarországon nem lehet nagy ügy, leszámítva néhány komolyabb esetet. A többi pedig arról szólhat, hogy begyűjtik a telepről az uzsorásokat és mennek vissza gyúrni. Persze lehet, hogy tévedek és komoly rendőrségi bevetésekben vesznek részt, ahol életveszélyben vannak és lövöldözés, robbantás is van, de nekem ez a véleményem.

2011. dec. 7. 19:51
 12/17 anonim válasza:

A Rendőrtiszti Főiskolán vagyok hallgató.

A családomból sok mindenki rendőr/volt rendőr, és ovis korom óta szeretnék rendőr lenni.:D

Egyszerűen hajt a bevetés, az izgalom..nem tudom elképzelni magam megöregedni egy irodában, írni, olvasni meg gépelni..

Nekem nem erről szól az élet..van egy ismerősöm aki kommandós, ha elvégeztem valószínű hogy megyek én is kommandózni..

18/L

2012. febr. 15. 23:41
 13/17 anonim ***** válasza:

".nem tudom elképzelni magam megöregedni egy irodában, írni, olvasni meg gépelni.. "

Akkor most legyél nagyon erős mert jó esélyed van arra, hogy irodában fogsz dolgozni :D

ui.: egyáltalán van női "kommandós"?

2012. febr. 16. 07:09
 14/17 anonim válasza:
utolsó:lehet, de nem mindegy hogy hol...igen, magyarországon vannak.Írtam hogy egy nagyon jó ismerősöm kommandós..
2012. febr. 16. 11:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Vannak női kommandósok. Régebben olvastam róluk egy hosszabb cikket. Csak még kevesen vannak.
2012. febr. 16. 19:23
 16/17 anonim válasza:

Én is olyan 4 éves korom óta rendőr akarok lenni. Persze akkor még nem teljesen azért érdekelt amiért most. Ez az egyik legnagyobb álmom. Más munka szóba sem jöhet!

15/L

2013. jan. 21. 19:41
 17/17 anonim válasza:

Én fiatal korom ellenére konkrétan adrenalinfüggő vagyok. Imádom a magas helyeket, a mély vizeket, amitől más fél, az engem többnyire felvillanyoz. Természetesen egészséges mértékben van életösztönöm, de be kell valljam elég kevés. Bár lány vagyok, alacsony, és kissé talán művészlélek, az irodai munka lenne a halálom. Élni, élni és élni, amíg lehet.

Szeretnék tenni valamit az emberekért. Szeretnék segíteni. Nem rémít el a kemény fizikai munka. Főleg futni szeretek, meglehetősen gyors is vagyok. A küzdősportok is mindig vonzottak. A károsodott látásom miatt még a lézeres szemműtétet is bevállalnám. Tudom magamról, hogy kissé katonás a kiállásom. Határozott vagyok, de tudom mikor fogjam be. Elég komoly vagyok.

Na és igen, az álmom, hogy bekerüljek a TEK-hez. Akár külföldre is hajlandó lennék kimenni.

2015. szept. 22. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!