Miből éretségizzen le az ember, hogy megtudjon élni?
mindenképp azt válaszd amit szeretsz
az álmodat kövesd
mamár szinte mindenki bölcsésznek meg ügyvédnek megy...
én most érettségiztem bioszból. szerintem megéri mert el lehet vele helyezkedni egy pár helyen. :)
érettségivel nem fogsz megélni.
szakmával tudsz megélni. az érettségi akkor kell, ha tovább akarsz tanulni. akkor nyilván annak megfelelően kell érettségizni. ha nem akarsz továbbtanulni, akkor hagyd a fenébe az érettségit és sűrgőssen kezdjél el valami szakmát tanulni.
csak érettségivel a kezedben a munkaerőpiacon kb. annyit érsz, mint akinek van 8 általánosa.
ne haggya a fenébe az érettségit semmiféle képpen !!!!
nagyon nézik a munkaadók hogy leevan érettségizve az illető
álltalános műveltségedet is nézik
miután az megvan jöhet a szakma de az érettségi nagyon fontos...
"nagyon nézik a munkaadók hogy leevan érettségizve az illető
álltalános műveltségedet is nézik
miután az megvan jöhet a szakma de az érettségi nagyon fontos..."
nos, nem. tele a piac munkanélküliekkel, akik csak egy érettségivel rendelkeznek. közéjük bekerülni mégegynek inkább hátrány, mint előny.
önmagával az érettségivel kitörölheti a se..ét, ha nincs szakmája.
Nekem csak az a gondom,hogy követném én az álmom de megélni is szeretnék, anyáméknak se ártana majd később a pénzügyi támogatásom ezért szerettem volna valami jobban kereső állást.
És még azt szeretném megkérdezni, hogy aki pl a randőrségnél van mint patológus az mennyit keres?xD Mert az nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!