Leírnátok, hogy mégis mi történhet egy ilyen dolgon. Fegyelmi?
Az lenne,hogy segítséget kérnék.A történet úgy szól,hogy sulibuli volt a "kisebbeknek" (5,6,7,8.osztály).Mi azonban páran kb 10-12en össze-vissza kilógtunk ez idő alól. Vagyis a bulin sokat járkáltunk ki és be. Sajnos az osztályfőnökünk a barátnőm után indult,mert ismeri és nem először bukik le ,hogy bulin kilóg. Szóval követte őket,és lebuktak a cigivel. Végül eljárt a barátnőm szája,és bele lettem keverve. Sajnos lebuktam,és vallottam.. Ez volt pénteken,azóta fogadó óra is történt tegnap,ahol persze a szüleim felvilágosodtak a tényekről,amiből természetesen nem marad ki a fegyelmi sem. Mivel nem csak a mi osztályunkból volt esedékes a kijárás,nekik jövő héten lesz a fegyelmi eljárás. Mi viszont nemtudunk semmit ,hogy mikorra tehetik be. Rengetegen vannak ,akik nem buktak le és alattuk inog a léc. Nem fogunk köpni,ez száz százalék.
Azonban a jegyeim idén lementek 4.5ről 3.2 -re és avval fenyeget az ofő,hogy ha nemhozom fel magam 1 hónap alatt ,akkor ki leszek rúgva.
Azonban nem csak a cigi miatt volt felhajtás,1-2 tanár gyanakszik a piára is. Volt persze,sör és vodka.
A fegyelmi biztos ,hogy lesz és az is tuti,hogy nem ússzuk meg. Szüleim nagyon berágtak,de ez természetes.
Kérdés: Milyen egy fegyelmi? Kinek ,hogy kell jönni. Lehet e védeni magad. stb
Mit tegyek?
Segítsetek,ne pedig oltsatok.Tudom ,hogy hibáztam ,nem kell róla tudósítani!Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!