Hogyan tudnám szüleimnek megmondani a pocsék jegyeket?
Most elég pocsékul kezdtem a középsulit egyetlen egy tantárgyból,ösz-visz két karóm van belőle,de javításon vagyok(tanulok verset,azért elméletileg kapok ötöst),de valahogy a szüleim tudtára kellene adnom az eddigi osztályzataimat...nem tudom hogy hogyan tudnám,mert félnék hogy kiadnak,vagy várjam meg míg megkapom/k mellé egy jobb jegyet és ugy próbáljam meg nekik elmondani?
a többi tantárgyból egyébként jól állok,csak ebből csesztem el az évévindítást...
Szerintem mondd el nekik. Persze le fognak cseszni, szülők.. :) De ha ez az első éved a gimiben, akkor érthetik, hogy nem olyan egyszerű. Mondd el nekik is, hogy készülsz, verset tanulsz, kijavítod, stb.
Esetleg egyezzetek meg, hogy mondjuk ha nem éred el az X átlagot, akkor kapsz valami büntetést, de addig még adjanak egy esélyt. Te ismered őket, de minden szülő esetében igaz, hogy minél később derül ki, annál rosszabb. És ha mástól tudják meg, akkor pláne.
Én a 10-es évvégimnél voltam így. 2pohár bort ittam mielőtt hazaértek, olyan előadást tartottam nekik, hogy még lecseszni is elfelejtettek. Most ezzel nem az ivásra akarlak bíztatni, nekem is első és sztem utolsó alkalom volt, de nyugodtan, lazán add elő magad:D beszélj, beszélj, érvelj, lássák, hogy fontos neked.. :D
Nem fognak megenni :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!