Hogyan tudok újságírast neten megtanulni?
Vannak lapok,ahova kezdőket(meg igazság szerint kérés nélkül mindenkit) bevesznek,egy egyszerü internetes regisztráció kérdése az egész.
Ilyen kifejezetten cikkírós portál a virtus.hu,ahová kifejezetten amatőr szerzők amatőr cikkeit várják,és egy egyszerü netes regisztrációval fel lehet bármit tölteni.Utána ott a portál mindenkori olvasói meg asszem pontozhatják meg véleményezhetik(szövegesen) a cikkedet.
www.virtus.hu
Amúgy szerintem ha nem akarsz blogolni, vagy ilyesmi - ami azért jó,mert a saját blogodba azt írsz, amit akarsz,és nincs cenzúra,akkor - ha úgy érzed,van hozzá tehetséged,minden megyében van szerintem legalább 2-3 olyan nagyobb helyi portál,itt Vasban,pl. nyugat.hu, alon.hu, vaskarika.hu,stb. ahova ugyan nem írhat bárki bármit egy regisztrációval,de ha van íz íráshoz tehetséged,és nem kérsz az írásaidért pénzt,akkor szerintem simán felvesznek.
Írni viszont csak "írva" tudsz megtanulni,vagy ha beiratkozol egy újságíró-képzésre.De ott is iratni fognak veled rengeteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!