Ki fizeti a képzéseteket, vagy hogy fizeted?
Ha kölcsöntéritésesre jártok, honnan kaptok pénzt rá, és miböl éltek?
A szüleitek? Dolgoztok az egyetem melett? Kölcsön?
Engem nyáron felvettek ktg. térítésre. Újraérettségiztem, meg egy FSZ-re járok középiskolába, így ha mégsem sikerülne az állami (jelenleg a tavalyi ponthatárnál 10-el van több, de ez a mostani szarakodás miatt szerintem nem lesz elég), akkor marad a ktg. térítés.
150 ezer egy félév nekem. Dolgozom, így van egy kevés pénzem, egyetem alatt is fogok, szüleimtől kérek segítséget, ha még marad valamennyi, akkor az diákhitel. Ez a végső eset, a lehető legkevesebbet szeretnék felvenni.
Kitűnő érettségim van, nyelvvizsgám, országos versenyeken helyezéseim. Ebből a kitűnő érettségi úgy, hogy 80%-tól ötös, alap és igazán nem nehéz letenni.
Megjegyzem nem is árt, mert az egyetemen egy hármas átlaghoz is sokkal többet kell tanulni, mint anno a kitűnő érettségihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!