Milyen főiskolát válasszak?
ha nem érdekel, mázsás súly nehezedik vele a szívedre.
És hiába könnyűnek nyilvánított, egy vizsgaidőszak mindenhol nehéz, és sokat kell tanulni. Ezért nagyon fontos lenne, olyat keresni, ami érdekel, amivel szeretnél fogalkozni az utána következő ~40 évben..
A tanár kérdésem nem megy? ? menedzser.. ezek szerint valami irányítás-szervezés tetszene a munka jellegét tekintve?
Hát a tanár akitől ezt megkérdezhetném (ő foglalkozik ezen a téren) hát az engem nem nagyon szeret nem vagyok a szive csücske..már a szüleimet se szerette rájuk is ráült :)
Valami ilyesmik de nem is ismerem nagyon az irányzatokat sem:)4
szerintem nem azt a tanárt kellene kérdezni, aki ilyenekkel foglalkozik, hanem azt,akit kedvelsz és ő is. lehet az matektatanár, vagy testnev tanár is. Azért lenne fontos, mert ők ismernek. Lehet, hogy pályaválasztási tanácsadóba kellene menni - abban is tudnak segíteni a tanarak. Fontos kérdés az életed további alakulása szempontjából!
A szakokat a felvételi tájékoztatóból megismerheted.
Kerestem, de mintha az idei még nem jelent volna meg (csak a februárban induló keresztfélévest látom). De tájékozódni jó a tavalyi is, ez könyvtárban, de az iskolákban is megvan:
Most már intenzíven kell ezzel a kérdéssel foglalkoznod, ha idén érettségizel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!