Szerintetek hogy tanulta meg?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm kitűnővel végezte az álltalános iskolát a középiskolát és a Corvinus egyetemen diplomát szerzett. Ez idáig rendben van, csakhogy én gyakran jártam hozzájuk és egyetlen egyszer sem láttam tanulni, egyfolytában csak számítógépes játékokkal játszott. És én egyszerűen nemértem, hogy mikor tanult meg ennyi dolgot. Tudom, hogy ezt inkább tőle kellene megkérdeznem, de sajnos már nagyon ritkán találkozok vele.2011. okt. 25. 17:31
1/1 anonim válasza:
Gondolom nem voltál ott vele napi 24 órát. Tehát nem tudhatod. Ha meg jobb képességű, akkor egyáltalán nem kell sokat tanulnia, egyetemen is elég, ha a vizsgaidőszakban belehúz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!