Ha valaki járt pénzügyi számviteli suliba az hogy tanulta meg azokat a dolgokat amiket ott vett?
Egyszerűen rá kell állni: Nekem a számvitel és a pénzügy volt a legkeményebb az analízis mellett. Meg kell érteni, gyakorolni, átlátni.
Az én módszerem az volt, hogy minden feladatot újra és újra és újra megcsináltam! Rengeteg idő volt, sok elkeseredés, de az ismételgetésektől, a folyamatos szintentartástól végül "átjött" a lényeg!
Nem elkeseredni, nem feladni! Leülni és gyakorolni, seggelni! Mi legyen a motiváció? Hogy mindennek van és lesz eredménye! Otthagyni könnyű lenne!
csak ezt tudnám leírni, amit az első, én is pénzügyön vagyok
valóban a számvitel és az analízis a legkeményebb
Én pont egy éve végeztem! A matekos tárgyak nagyon kemények voltak! Én levelezőn csináltam munka mellett. Kerestem egy matek tanárt (1.500 Ft/óra) és heti egyszer jártam hozzá.
Így könnyebb volt megérteni, hogy mit miért csinálok + az a pénz megérte, mert segítség nélkül több időbe került volna megérteni valamit.
a legtöbb ilyen tárgyat sosem fogod használni, vagy csak kis szegmensét. Túl kell lenni rajtuk! Ha egyedül nem megy, segíts a pedagógus társadalmon egy-két magánóra útján!
Egy analízis vagy egy valószínűségszámítás 2-ért mindent! (A számvitel és a pénzügy azért egyszerűbbek!)
hülyeség, hogy az analízis nem kell
ezt ne beszéld be magadnak mert az tévút...
kell a statisztikához, kell a vállalatgazdaságtanhoz és nem árt az se, ha a paraszt tud logikusan gondolkodni
valamint a deriválni kell mikro-makroban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!