Mikor kezdtetek el tanulni érettségire?
tantárgyanként 1 nap ? :o
és hány tétel van ?
En is csak szobelikre tanultam, nem volt emelt szintem, csak kozep, emeltre azert tobbet keszultem volna, de igy a kozep szobelikre tantargyankent max. masfel napot. Toribol olyan tetelt huztam, amibe bele se szagoltam elotte, de a forrasokbol es az atlaszbol jol osszeraktam a feleletet, a felkeszulesi ido olyannyira eleg volt minden targybol, hogy konkretan akkor dolgoztam ki a teteleket a felhasznalhato segedeszkozok segitsegevel.
Mindenbol otosre erettsegiztem, 22-25 tetelunk volt tantargyankent.
Ha nem az elso napra osztanak be szobelin, akkor mazlid van, mert az elotted levo napo(ko)n erettsegizo tarsaidtol megtudhatod, mi a tetel pontosan.
Bar en elso nap voltam, utana levo ket napon mar csak zabalni meg szurkolni jartam be. :D
Én most fogok érettségizni, és ballagás után, tehát pénteken kezdtem el ismételni, mondjuk 4 évig jó tanuló voltam, szal szerintem ennyi elég..
Szóbelire még egy tételem sincs kidolgozva.. szerintem nem is sokat fogok kidolgozni, átolvasgatom könyvekből, lesz 104 tételem.. majdcsak sikerül..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!