Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikortól kezdtetek el tanulni...

Mikortól kezdtetek el tanulni érettségire írásbeli/szóbeli?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Írásbelire a 2 év alatti folyamatos felkészüléssel tanultam. Szóbelire kb. 3 héttel előtte kezdtem, pedig féltem, hogy nem lesz elég, aztán meglehetősen jól sikerült.
2011. jún. 23. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
írásbelire nem tanultam, szóbelire meg kb. egy másfél héttel kezdtem el tanulni és holnap fogok érettségizni
2011. jún. 23. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Írásbelire 12.ben feladatok megoldásával készülgettem

Szóbelire 1 héttel előtt kezdtem tanulni a tételeket (kivéve emeltre)

Jól sikerültek:)

2011. jún. 23. 20:33
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
írásbelire nem tanultam, szóbelire pedig 3 nappal előtte, de még mielőtt beszólna valaki, ez nem azt jelenti, hogy kettes lett minden.. az angolon kívül minden 5 és ezt nem nagyképűségből mondom
2011. jún. 23. 22:30
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Írásbelire semmit, szóbelire próbáltam 1 hónapot, de természetesen nem volt kedvem mindig tanulni:D
2011. jún. 23. 22:57
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Szóval ebből az következik,h a szóbeli nehezebb?
2011. jún. 23. 23:35
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Szóbelin tudtunk egymásnak segíteni. Ha a tanár olyan volt, akkor ő is segített. Én butának gondolom magam, mégis az érettségim egész jól sikerült. Angolból mindig rossz voltam, de ott súgtak osztálytársaim, hogy hova milyen betűt írjak, így azért összesen egy hármast sikerült összehozni. Persze önállóan is sokat jól tippeltem, de a jobb jegyhez kellett a segítség. A lényeg, hogy legyen olyan ember, aki szívesen segít, ha látja, hogy nem megy. Nálunk a leghülyébb embert is átengedték, pedig elfelejtett bejönni szóbelire, bár utolsó nap megjött, de szart az egészre:D
2011. jún. 24. 09:38
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
Nem szóbelit, hanem írásbelit akartam írni. Bocsi!:)
2011. jún. 24. 09:38
 9/11 A kérdező kommentje:
segített a tanár?hogy?
2011. jún. 24. 11:44
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
Nálunk volt bent olyan tanár felügyelni, aki engedte, hogy segítsünk egymásnak:) Szóbelin meg átengednek mindenkit. Én készültem sokat a szóbelire, de más meg semmit. Nálunk senki nem bukott. Mindig írjad az utolsó percekig az érettségit, mert sokan viszik ki a végén a feladatsort, és akkor megbeszélheted a mögötted ülővel a megoldásokat. Utolsó válaszoló voltam.
2011. jún. 24. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!