Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy cigány, mint tanár?!

Egy cigány, mint tanár?!

Figyelt kérdés
Most nemrég ismertem meg egy új tanárt, egy idősebb, jól szituált, fiatalos nőt. Túl sötét kinézete volt, túlságosan sötéten villanó haja, erős tekintete talán arra engedett következtetni, hogy az illető cigány. Mi a véleményetek erről? El tudnátok képzelni egy cigányról, hogy magas színvonalú ágban foglalatoskodjon?!
2011. okt. 12. 20:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Persze, abszolút, én ismerek cigány gimnáziumi tanárt, aki magas színvonalon végzi a munkáját, és küszködik a gyakran buta, többnyire nem cigány tanulókkal.
2011. okt. 12. 22:32
 12/18 anonim ***** válasza:
22%
"és küszködik a gyakran buta, többnyire nem cigány tanulókkal" Persze, mert a gimis diákok igen nagy része nem cigány, így érthető, hogy a butábbak nagy tésze sem cigány.
2011. okt. 12. 23:09
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
Pontosan. Csak arra utaltam ezzel, hogy nincs semmiféle összefüggés az ész meg a származás között.
2011. okt. 12. 23:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Én szerelmes vagyok ebbe a tanárba!

Ha meglátom, idegbajt kapok, ezerrel

ver a szívem és tudni akartam, vannak-e

cigányok az ilyen és ehhez hasonló munkában,

mint tanár, ügyvéd stb. mert elég nehéz

feldolgozni, hogy egy cigányba vagyok szerelmes...

ne vegyétek sértésnek, nekem semmi bajom velük,

csak az emberek tudjátok milyen gonoszak?!

2011. okt. 16. 02:16
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Hát, az emberek már csak ilyenek, legalábbis egy részük.

De ez téged ne akadályozzon abban, hogy a saját fejed és szíved szerint éljél.

A gonoszaknak akarsz megfelelni, vagy a saját elvárásaidnak?

2011. okt. 16. 08:28
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
De a tanároddal nem kezdhetsz ki. Szabályzatba van foglalva, hogy ilyen nemű kapcsolat nem lehet tanár és diák között. Ha esetleg számodra kedvezően is reagálna a dologra, akkor sem teheti. Szóval kár bonyolítanod a dolgokat és megnehezíteni a dolgát. Apró bókokat mondhatsz neki, mint pl: milyen csinosnak tetszik ma lenni, utalhatsz rá, hogy kedveled, de ne vágd a szemébe, hogy szerelmes vagy belé! Mert ha tudna, sem kezdhetne vele semmit és csak kényelmetlen helyzetbe hoznád (és magadat is) elég hosszú távra.
2011. okt. 16. 08:59
 17/18 anonim ***** válasza:
87%

De fel a fejjel, lesz érettségi, és utána azt csináltok amit akartok.

Csak két- három év, ha szerelmes vagy, az kitart odáig vagy nem. Ha igen, akkor már a banketten nyugodtan rástartolhatsz.

Addig, hogy ne savanyodj be , gyakorolj a korodbéli lányokkal;).

2012. jan. 1. 19:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Nkm is van egy vélhetően roma származású tanárom. Nagyon kedves normális segítőkész. Semmi bajom nincs az ilyen emberekkel. Ha vki lop csal verekszik nem tisztálkodik akkor nem fog érdekelni h roma v nem. Utálni fogom
2022. dec. 29. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!