Milyen verstanulási módszereket tudtok?
Figyelt kérdés
Légy szíves segíts, mert holnapra meg kell tanulni és sehogy se megy2009. ápr. 29. 19:10
1/3 anonim válasza:
Elolvasod az első versszakot , felmondod , aztán elolvasod az első kettőt és azt is felmondod és így haladsz , ha már el tudtad egyszer mondani hiba nélkül akkor abba hagyhatod . Lefekvés elött elolvasod ( akkor már ne akard felmondani , csak olvads el , lehetőleg hangosan ) .Aztán (ne nevess) tedd be a párnád alá , aludj egy jót és reggel mikor kinyitod a szemed mond fel könyv nélkül a verset végig ! Nekem ez vállt be a legjobban , sok sikert !
2/3 anonim válasza:
Én például csak akkor vagyok hajlandó verset tanulni ha jól kialudtam magam......egyéb módszerem nincs...nálam ez az alap..
3/3 anonim válasza:
én este már egyáltalán nem tudom elmondani,még az első versszakot is elfelejtem:D,de reggel mindig jó el tudom mondani azokat amiket előző nap tanultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!