Miért akarja minden tanár, hogy előadást tartsunk?
én már mesterképzéses vagyok
alapképzésen is vagy 25-30 előadást-prezentációval (értsd: powerpointos diavetítéssel) megcsináltam, meg most is már legalább 10-et..
szokj hozzá!
csak nyerhetsz vele!
csomó képességed fejlődik ezáltal!!
Az az értelme, hogy megtanulj összeszedetten, érthetően sok ember előtt beszélni, ki merj állni, tudj "szerepelni".
Ez ugyanis a legtöbb szakmában legalább olyan fontos, mint a szaktudás.
"reptoid válasza:
Ez valami btk-s büfészak, nem de? :D "
Nem, és ha mindenképp hülyeséget akarsz válaszolni, legalább írni tanulj meg :)
a büfészakos válaszolónak!
na és ha büfészak lenne?
akkor szted aki ott szorgalmas az akkor is csak egy nagy 0?
kevesebbet érnek egy btk-s erőfeszítései?
most nem feltétlen a piacképességről beszélek
hanem h ha van egy nem lógós, agilis btk-s, vagy akármilyen bölcsész, azt nem kell ám fikázni
Az az értelme, hogy meg tudj szólalni több ember előtt. Mert ha nem tudod magad eladni, akkor nem érsz semmit. Vizsgán is sokszor az a baj, hogy az ember nem tudja prezentálni azt, amit megtanult. Hiába vágja az anyagot,egyszerűen képtelen előadni.
Soha nem fog senki komolyan venni, ha nem tudsz értelmesen, összeszedetten, összefüggően beszélni.
Nem, nem mánia, hanem követelmény. A kettő nem egészen ugyanaz.
A főiskola értelmiségképző intézmény, és az értelmiségi léthez hozzátartozik, hogy ki tudj állni emberek elé, és beszélni valamilyen témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!