Az jelenthet a későbbiekben problémát, ha ugyanabból a tantárgyból más tanár tartja az előadást, és más a gyakorlatot?
Figyelt kérdés
Csak így tudtam megcsinálni, hogy ne ütközzön semmi. Ha szerintetek ez gáz lehet, akkor leadom, és inkább megpróbálom felvenni 2. félévben ugyanannál a tanárnál. Azt tudom, hogy objektíve szabályos, de ha a tanár szubjektivitását nézzük, érhet-e hátrány? Elsős leszek (ELTE-BTK).2009. aug. 4. 18:15
1/2 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, ha más tanár tartja a kettőt.Ez nálunk egy csomószor előfordul. Ráadásul nálunk TTK-n(ELTE)a vizsgát sem befolyásolja ez, mivel gyakorlatokból évközben írunk Zh-t,ami ha megvan, nem kell vizsgázni, előadásból pedig vizsga van...
(Amúgy szerintem nem lett volna fontos felvenned a tárgyaid, beiratkozáskor segítettek volna a felsőbb évesek összeállítani az órarended, persze ha meg tudtad csinálni, akkor az jó, ügyes vagy :) )
2/2 A kérdező kommentje:
Megcsináltam kíváncsiságból, ez még úgyis csak az előjelentkezés. Köszi :)
2009. aug. 5. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!