Hogy ússzam meg a tesi órát?
16:16
Elképzelni sem tudod, hogy valakinek sz.rul esik, ha röhögnek rajta? Én is ilyen 5 éves vagyok. 20 évesen. Te bizonyára fiú vagy. Az, hogy jól szórakozol magadon, az a privát szerencséd, attól még más érezheti megalázva magát, főleg ha érzékenyebb.
Egy tesi óra pedig a melegágya az ilyen helyzetnek. Én is gyűlöltem ezeket a hülye felméréseket, a bemondott futási időket, az egymás előtti magasugrást. Szerencsére utána egy tündéri tesitanárt kaptunk, aki jó arc volt. Persze rendesen megizzasztott minket, de inkább játékos formában.
Kérdező: háziorvoshoz is le tudsz menni, hogy meg vagy fázva, így nem szeretnél ugrálni, de ha rendesebb, akár őszintén is elmondhatod neki a gondodat. Egy-két órára ír igazolást, de az elég is. És kitartás, más is béna! :)
Aki azt mondja, hogy nem szabad égetni a diákokat, ezt mint tanár mondom. Attól senki se lesz jobb, és pont azt utálja meg, amit nem kéne. Kérdező! oké, hogy ezt az egyet nem akarod, és felmentést szereztél, de a testnevelést ne hagyd ki. Fuss, ugrálj, mássz, vagy dobálj, az ügyességed is javíthatod, a lényeg hogy élvezd annak ellenére, hogy jól megizzaszt. Az eredményét már akkor is látod, amikor gond nélkül végig tudsz ülni egy délelőttöt, és nem fájdul meg a hátad.
Légy udvarias, tisztelettudó, de soha ne hagyd magad megalázni - senkitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!