A megfelelő iskolai jegy hanyasnak felel meg?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 17:25
1/11 anonim válasza:
kettes
nem felet meg 1
megfelelt 2
közepesen megfelelt 3
jól megfelelt 4
kiválóan megfelelt 5
2/11 anonim válasza:
elégtelen 1
elégséges 2
közepes 3
jó 4
kitűnő/kiváló 5
3/11 A kérdező kommentje:
2-ik válaszolónak,ezeket tudom de a megfelelő??
2009. ápr. 28. 17:36
4/11 anonim válasza:
Szerintem is 2-es.
De van, hogy csak megfelelt, vagy nem megfelelt-re értékelnek valamilyen dolgozatot, ami nem számít jegynek, csak egy tárgy teljesítésének.
5/11 anonim válasza:
Attól függ hogy a szülönek mi felel meg ha pl tudja a gyermekről hogy nagyon rossz matekból tényleg csak a szorgalom és a gyötrödés külön tanár stb ... akkor elnézi neki a 2 vagy a 3 !:)
6/11 anonim válasza:
Iskolafüggő.
Van ahol háromfokozatú értékelés van:
"jól megfelelt (5)
megfelelt (3)
nem felelt meg (0)"
valahol öt fokozatú:
kiválóan megfelelt(5)
jól megfelelt(4)
közepesen megfelelt(3)
megfelelt(2)
nem felelt meg (1)
7/11 A kérdező kommentje:
Magyarból hozta haza a felmérőjét az elsős gyerekem,és az volt odaírva:szövegértés megfelelő
Ezt szerettem volna tudni hogy hanyasnak felel meg.
2009. ápr. 28. 19:33
8/11 anonim válasza:
Ja, hogy még csak elsős? Szerintem akkor itt három fokozatú értékelés lehet csak. Nem felelt meg, megfelelt és kiválóan megfelelt.
9/11 anonim válasza:
1-nem megfelelő/kifogásolható
2-elégséges
3-elfogadható
4-jó,megfelelő
5-kiváló,igyekvő
10/11 anonim válasza:
Szerintem elég változó. A kislányom is megfeleltet kapott. Holott a nyelvtanon kívül mindenből csillagai, pirospontjai vannak. Nyelvtanból néhány üres karikát szedett össze és máris egy összesített megfeleltet kapott csak félévkor... :( Azért nem hinném, hogy 2-es, 3-as lenne... Inkább egy gyengébb 4-es. Nálunk a kitűnők is jól megfeleltet kaptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!