Hogy néz ki egy átlagos napod az egyetemen/fősulin?
Reggeltől estig :)
+hogy milyen szakra jársz.
Köszi:)
Elég változó. A keddem pl olyan, hogy reggel 8-tól 2-ig óráim vannak, aztán egy órás szünet, amikor is el szoktunk menni a csoportársaimmal kajálni, aztán este fél 7-ig ismét óra. Utána hazaérek, megcsinálom következő napra a német házim, kicsit netezek, aztán alszok.
A szerdám tiszta lyuk...reggel bemegyek előadásra, azután egy óra kávészünet, utána ismét óra, még egy szünet (itt már inkább csak beszélgetünk vagy teázunk:D), aztán gyakorlat. Utána kaja, aztán intézem a dolgaim/hazamegyek és tanulok/elmegyek vkivel vhová stb..., aztán este vissza órára.
Csütörtökön reggel tovább alszom, mert csak 10-től van órám. Utána kaja, tanulás vagy kikapcsolódás, barátokkal lógás stb, aztán este vagy bemegyek előadásra vagy nem:D
A csoportbulikat is ált. csütörtökön tartjuk, úgyhogy este kocsmázás:)
Ha közeledik a demóidőszak vagy a vizsgaidőszak, akkor ált. elkezdem hanyagolni az előadásokat. Helyette reggel 8kor kávéval indítom a napot, és tanulok:D A kötelező szemikre és gyakorlatokra persze bejárok.
Szóval tényleg változatos. Függ a naptól, a kedvemtől, a csoporttársaimtól, a tanulnivaló mennyiségétől...
Jah és harmadéves vagyok ÁOK-n.
hétfő 10-12ig óra. hazaérek rajzolok és tanulok másnapi laborra.
kedd 8-14 hazamegyek még átnézem a rajzomat 16-18ig van műrajz.
szerda 8-14, 16-18. este tanulás másnapi laborra
csüt. 8-16
péntek 10-14
persze a tanulások változnak (mármint az időpontjaik), ha zh-m van kihagyok előadásokat stb stb.
de ha minden rendben van akkor így néz ki
Én most kezdtem fizika szakon és - ami szerintem univerzálisan igaz minden felsőoktatásbeli hallgatóra - ha nem egy töltelék órád van (értsd. nekem fizika szakon van egy olyan tárgyam, hogy Eu és Magyarország valamint Gazdálkodás és menedzsment) valamint ha a tanár jó (vannak olyanok akik ugyan érdekességet tanítanak de olyan altató a beszédje) akkor lehetsz benn reggel 8-18ig is :D jó lesz.
Számomra amúgy 8-16ig vagyok majd minden nap kivétel csütörtökön mikor is 12ig. Ezt úgy sikerült elérnem, hogy nem vettem fel minden könnyebb órát most első szemeszterben némelyiket csak következőben fogom.
Nekem ez a félévem a leglazább (nem tudtam minden tárgyat felvenni:((( ), de ennél csak brutálabb órarendem szokott lenni, volt, hogy 8-tól 8-ig bent kuksoltam... szóval
hétfőn 10 középkori egyetemes töri, 12 új- és jelenkori magyar töri, 14 spanyol, 16 nyelvészeti filológia
kedden 8 Agrárium, 10 - nyelvtörténet, 14: helyesírás
szerda: 12: paleográfia 14: új- és jelenkori egyetemes töri 16: irodalomelmélet
csütörtök: 12: újkori egyetemes szeminárium, 15: régi mo-i irodalom, 16 modern magyar irodalom
péntek: 8: újkori magyar szeminárium, 12 spanyol
magyar minoros történészpalánta vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!