Segitenétek nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
A suliba én vagyok az aki mindig megirja a hazijat, es az osztalytarsaim ezt kihasznalva mindig tolem kerik el! Ez meg nem is baj oda is adom nekik de meg sem koszonik sot meg fel is haborodik egy-ket szemely ha valami esetleg hibas! Mar nagyon unom hogy termeszetesnek veszik hogy odaadom es meg bunkok is ha nem adom oda, mert hogy akkor en vagyok a szemet! Vmi otlet hogy mit csinaljak hogy ne legyek kiutalt ha nem adok oda hazit? 17/F2011. szept. 24. 15:09
2/3 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy bocsi most épp nem csináltam meg a házit, vagy ilyesmi, jól pofára esnek :D illetve tedd hozzá azt is, hogy szívesen odaadod nekik, de egy köszönömöt azért odahányhatnának, ha meg ennyire tudják, hogy hibás, akkor oldják meg maguk.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :D megfogadom!
2011. szept. 25. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!