Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyha ide megyek át akkor...

Hogyha ide megyek át akkor majd később mehetek egyetemre? 15/L

Figyelt kérdés

[link]

Ebbe a suliba szeretnék járni, de mivel lány vagyok, és szeretnék később fősulira, egyetemre járni, ezért ez az osztály felelne meg legjobban. Nem tervezem, hogy kozmetikus leszek, de itt így hirdetik, hogy humán szakterület, tehát akkor ez mit jelent? Letehetek majd emelt szintű érettségit és továbbmehetek felsőoktatásba ? A kozmetikai szakképesítést meg figyelembe sem kell vennem? Kérlek, segítsetek! Ha találtok olyan tagozatot, a honlapon, amivel tovább tudnék később menni teljesen más irányba, tehát nem kell fodrásznak vagy kozmetikusnak mennem, akkor is nyugodtan szóljatok :) Csak nekem nem teljesen világos ez az egész.

itt vannak a tagozatok/képzések leírásai:

[link] palyavalasztas/8_oszt_vegz.pdf

2011. szept. 23. 14:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

még valami az előzőhöz, annyi a különbség a szakközép és a gimi között, hogy mi nem tanulunk filozófiát, föcit max két évig, bioszt, kémiát és fizikát 1 évig, legalábbis nálunk még így volt, a mostani 9.-nél nem tudom, hogy van

de csináld azt amit szeretnél, ha ott nem érzed jól magad menj át máshova, de inkább egy nívósabb szakközépbe

gyere a Keleti Károly Közgazdasági Szakközépiskolába :)

2011. szept. 23. 22:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezért mondtam, hogy lehet különbség is szakközép meg gimi között, mert talán pont ez a közgáz az amiből sokfele vannak szakok szakközepekben, viszont ha valami reál tárgy fele akarsz menni továbbtanulni akkor gimi.
2011. szept. 23. 22:54
 13/14 A kérdező kommentje:
humán felé szeretnék tovább tanulni.
2011. szept. 24. 10:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor inkább valamilyen gimit javaslok, valami magyar-töris szakkal de legalábbis fakultációs lehetőséggel.
2011. szept. 24. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!