Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért ilyen velem a tanárom?

Miért ilyen velem a tanárom?

Figyelt kérdés

Szünetben nagyon jó vele beszélgetni,normális és kedves.volt hogy megkérdezte h elkísérem-e,és az udavron beszélgettem vele.:)meg óra közbe,mikor nem tanultunk akkor tartottam neki élméynbeszámolót a nyaralásomról és ő is elmondta hogy mit csinált.nagyon rendes is tud lenni.

én nagyon szeretem.de órán meg szinte sose szólít.mindig másokat,ugyanazokat,akik között persze van aki nyalizik.de miért ilyen?majd'kiesek a padból,de ha látja is h tudom,nem szólít.a múltkor hangosan megjegyezte h én tudom.pedig nem is szólított,de akkor télleg úgy jelentkeztem h a vak is látta.mit tegyek h szólítson??egyáltalán akkor szeret v nem?néhányan azt mondják h igen,engem a legjobban az osztályban.de hogyan tudhatnám meg h télleg szeret-e?mit tegyek?

2011. szept. 17. 11:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért foglalkoztat téged, hogy ő mit és hogyan beszél a kollégáival? Szerintem kezdesz belecsavarodni ebbe a dologba. Szünetben ne azt figyeld, hogy ő a többi tanárral mit beszélget, és akkor máris nem lesz problémád.
2011. szept. 21. 21:34
 12/13 A kérdező kommentje:
nem kifejezetten arra gondoltam.de mivel én is ott voltam mikor mondta,ezért azt nem mondanám hogy ,,figyelgettem".én nem szoktam nézni hogy mit mond pl egy másik tanárnak vagy az igazgatónak vagy valainek.csak azért tudtam,mert épp ott voltam,nem sokkal előtte ugyanezt mondta nekem.nem direkt figyelgettem.
2011. szept. 21. 21:44
 13/13 A kérdező kommentje:
am télleg hülye kérdés volt.
2011. szept. 21. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!