Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Másnál is olyan gorombák az...

Másnál is olyan gorombák az iskolamenzán a konyhásnénik?

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 18:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk aranyosak :D
2011. szept. 16. 19:38
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
hát nagyon eddig egyszer volt velem kedves az egyik a többi mind olyan fapofa nem kedvesek
2011. szept. 16. 19:53
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

nálunk marha rendesek voltak. annyi volt a titok, h a hosszú szünetben lementem hozzájuk pofázni egy kicsit, és simán adtak ingyen kaját. mindig jutott egy kis leves meg főzelék, mert ugye az nem darabszámra ment :)

szóval én kb 2 évig ingyen kajáltam a menzán. mondjuk az a kaja nem is ér többet, de legalább nem haltam éhen :)

persze, ezek általában megkeseredett csóró öregasszonyok, de sztem tegyék össze a két kezüket, h a nyugdíj mellett van melójuk, és tuti mindig visznek haza egy csomó kaját.

haverom nagyanyja konyhásnéni az egyik suliban, kb az egész család a menzás kaján él már évek óta.

2011. szept. 16. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:
73%
Velem mindig kedvesek. Én is velük.
2011. szept. 16. 23:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk általánosban ritka taplók voltak, nálam is volt, hogy nem kértem a főzelékre mócsingot és hisztizett miatta, de simán benyúltam a tálalóablakon és elkaptam egy olyan tányér kaját, amire még nem baszta rá a mócsingot, akkor meg már nem tehetett sokat :D Gimiben normálisak voltak, csak ott a kaja volt szar, nem is jártam első év után.
2011. szept. 17. 00:21
 16/17 anonim ***** válasza:
én már 2 éve nem találkoztam velük, de akkor nekem is nagyon bunkók voltak. mindenen morogtak, volt egy aki kiabált, és volt a menza előtt két asztal, amire ülni meg pakolni lehetett, de onnan is mindig elzavart. nekünk keveset adtak, ők meg délután vitték haza az ételhordóban a rengeteg kaját, ilyen nagy műanyag teszkós szatyorból kettőben
2011. szept. 21. 22:08
 17/17 BoltMaster válasza:
Nekem a filyam konyhasneni es egeszen kedves velem
2016. márc. 15. 16:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!