Egyetemem füzetbe vagy lapra érdemes jegyzetelni? Melyiket érdemesebb?
Figyelt kérdés
elsős vagyok. láttam az egyetemen, hogy valaki lapra más meg füzetbe jegyzetel .
Melyiket érdemesebb szerintetek a kényelmesebb tanulás érdekében ?
2011. szept. 16. 15:21
11/14 anonim válasza:
Engem mindig is érdekelt hogy hogyan tudnak egyesek ilyen magas pontszámot elérni plusz 2 nyelvvizsga. (Tudom tanulni kell, de ezt csak könnyű mondani, nem csak tanulás kell hozzá.)
Neked hogy jött ez az egész?
Én lapot használok, mert idegesít ha betelik a füzet és 2 félévre kellett volna.
12/14 anonim válasza:
Igazán menő arc IPaddel jegyzetel.
13/14 anonim válasza:
Nálam egy tárgytól függött. Volt olyan tárgyunk, ahol sokat kellett szerkeszteni, ott lapot használtam, de a nagyon jegyzetelősnél meg sima füzetet.
A laptoppal való gépelés meg azért jó, mert ha csúnyán írsz, de sok idegen szó hangzik el az előadás alatt, akkor nem kell szenvedned a kibogarászással.
14/14 A kérdező kommentje:
nem én értem el, hanem az egyik városi gyerek amit írtam...
2011. szept. 16. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!