Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van valakinek kidolgozott...

Van valakinek kidolgozott magyar érettségi tétele?

Figyelt kérdés

Magyarból kellene, de csak a kötelezők.

1, Az ókori színház és színjátszás -> Antigoné

2, A reneszánsz színház és színjátszás -> Romeo és Julia

3, A klasszicista színház és színjátszás -> Tartuffe

4, Wolter Candide -> Candide

5, Katona József ->Bánk bán

6, Puskin ->Anyegin

Megcsináltam, de rövidek lettek:( Kellene valami, amit beleírok még. Ha valakinek van, akkor örülnék, ha elküldeni e-mailben. Előre is köszönöm!

2009. ápr. 23. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Wolter Candide?! :D Sirjak, vagy rohogjek? Szerintem nem csinaltad meg, csak ezzel veded magad.
2009. ápr. 23. 16:48
 2/4 anonim válasza:
76%
fent van a neten minden tétel googleba be irod éretségi tételek és meg van mind! én is onnan szedtem le mindet
2009. ápr. 23. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Wolter Candide:D:DD:D:D:D:D:D:D:D (bocsi:)

Voltaire írta a Candide-ot, s nem a neve ez.. tehát: Voltaire: Candide

2009. ápr. 23. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
én személy szerint rosszul leszek az ilyen emberektől... nálunk is év égén vizsgák lesznek; egyik szünetbe jön egy csaj az osztályból, akivel életembe kb. 5-ször beszéltem, és akkor elkezdi: "majd elküldöd nekem a törti tételeket?". nem értem miért vagytok ennyire lusták és pofátlanok :@
2009. ápr. 23. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!