Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy 17éves,11. osztályos...

Egy 17éves,11. osztályos gimnazista lány folytathatja az iskolát ha házasságot köt?

Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 09:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Neked szülői beleegyezés kell még, amit - nagyon indokolt esetben csak (a tied szerintem nem az) - a gyámhivatal pótolhat.
2011. szept. 16. 10:12
 12/16 anonim ***** válasza:
menj el Skóciába, ha jól tudom ott a házasságkötést nem kötik korhoz, csak két tanura van szükség
2011. szept. 16. 10:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki írta, de 11-be 17 évesek járnak, 12-be pedig 18 évesek ezek az év vesztesek akik kiteszik az osztály zömét. A nem év vesztesek végzik akár 17 évesen a 12-et.

Úgyhogy nem azon kéne csodálkozni hogy 17 éves és 11-es hanem hogy valaki majdnem 17 éves és 12-es.

Amúgy meg 18 éves korodig csak szülői beleegyezéssel mehetsz férjhez, de ezt már szépen leírták mit hogy.

Az meg hogy nem bírod ki addig hát lesz még több tíz évetek. Egyébként én is addig szeretem kiélvezni a dolgokat amíg még élvezem.

2011. szept. 16. 16:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Eléggé összevissza beszélnek páran; a 17 évesnek mindenképpen kell a gyámhivatali engedély, és ha megkapja, és házasságot köt, azzal automatikusan nagykorúvá válik, életkorától függetlenül. Nem tudok olyan szabályról, ami tiltaná az iskola folytatását, de el kellene olvasni a közoktatási törvényt (én most túl álmos vagyok hozzá), csak abban lehet a korlátozás, ha van.
2011. szept. 16. 23:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Lett egy kis félreértés, úgyhogy megmagyarázom. Azt akartam írni, hogy én vagyok 12-ikes és 16 éves, és csak azért írtam, mert kb azonos korcsoport. Mielőtt valaki megkérdezné, osztályt ugrottam.
2011. szept. 17. 23:16
 16/16 anonim ***** válasza:
És hh osztályt ugrottál?
2011. szept. 18. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!