Ha matematika egyetemre mennek, mi lehetnek majd?
matek szakkal lehetsz matektanár, matematikus...
pénzügy-számvitel szak kell, majd mérlegképes könyvelői ahhoz, hogy könyvelő legyél :)
Na lássuk csak: tehát egyetemen belül van kar és azon belül szak. Pl te a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi karának matematika szakán szeretnél továbbtanulni. Ilyen nincs, hogy matematika egyetem....
Hogy mi lehetsz? Hát innen elsősorban tanár, illetve matematikus, de előbbi a valószínűbb sajnos, az most hosszú, hogy miért. Könyvelőnek pedig 2-féleképpen tanulhatsz: 1. Közgazdaságtudományi karon belül olyan szakot választasz, mint pl alkalmazott közgazdaságtan vagy pénzügy és számvitel. 2. OKJ-n lehet ilyet tanulni, mérlegképes könyvelő néven fut,
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:41
Előtted válaszoló vagyok :) én úgy tudom igen lehet, ha nem akkor javíts ki, nem akarok hülyeséget mondani, de mintha hallottam volta, hogy lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!