Ilyen esetben eljárjak extra magyar órákra?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy egy 17 éves lány vagyok, tavaly jöttem ebbe a suliba, ahol most tanulok. Van egy fiatal magyartanár, akit réges-rég bejelöltem facebook-on. Akkor különösebben nem érdekelt..de január környékén nagyon megtetszett. Márciustól beszéltünk már online, de élőben még sose beszéltünk. Nos, most így év elején indít egy magyar szakkört az én évfolyamomnak. Ez lenne az egyetlen lehetőség, hogy élőben is beszéljek vele. A magyar tudásom(elsősorban irodalomról szól ez a szakkör) nem a legtökéletesebb, de egyik kedvenc tantárgyam. A hapsinak 5 éve van barátnője és tudom, hogy semmi esélyem nála. De mégis..így tudnék vele beszélni, sőt még tanulnék is..
(Mellesleg szerintem tudja, hogy tetszik nekem)
Ti elmennétek?
2011. szept. 14. 15:26
1/1 anonim válasza:
Nem. Csak hülyeségeken ábrándoznál, és nem tanulnál egy büdös szót se. Azért meg hogy flörtölj egy náladnál idősebb pasival, aki régóta párkapcsolatban él, nem tanácsolom. Mindenképp te húznád a rövidebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!