Számodra mi okoz stressz?
Bocs a hülye kérdésért, de felmérést kell ebből csinálnom (suliba kell) és itt a legegyszerűbb megkérdezni:D és azért ebbe a rovatba írtam, mert számomra pl akár egy ilyen kvázi házi feladat is szokott stressz okozni, de most épp az angol nyelvvizsga miatt stresszelek.
Csak komoly válaszokat! Köszi
Tiniként anno a suli, tanárok.
Aztán az exanyos jelöltem, annyira, h kijött a kéz ekcéma.
Majd a csípő és térd ízületi panaszok, ezeket okozza a stressz..sajna azóta is kell kezelésekre járnom, gyógyszereket szednem.
Melóhely, azok az irodisták, akik csak vannak, de nem tudnak semmit. Jelenlegi apósom, aki annyira tirpák, de mindenkivel. Az újabb vizsgálatok, nehogy találjanak még mást is.. Tanfolyam, vizsgám sikerüljön.
Mára már annyira parázom, h mi lesz vizsgálatok eredménye, h mikor itt beszóltak elsírtam magam, jól belém rúgott!
Holnap megyek beutalóért, az 1ik helyre már van időpontom a másikra még nincs..ez a várakozás is idegtépő! Hiányzik a Párom♥♥♥ is! Rosszul is alszom, rem. hamarosan mehetek haza Páromhoz!..
Már biztos kihúzzák fogam (szájsebészet) szept.30.az a baj, h hátul alul nem lesz fogam csak 5ösig bal o. ezt dobta a gép ez van...
Attól félek mi lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!