Verstanuláshoz tippek?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van hogy meganultam rendesen. Ma felelésre került a sor és azért kaptam 1est mert 1.nek hivtak ki és kicsit zavaró volt hogy osztály előtt kellett feleni ugy hogy szembe kellett velük állni. Eddig az előző tan.nál nem kellett kimenni így akkor nem volt probléma. De most hogy láttom mind a 30 fő arcát ez zavar és mikor igy ideges vagyok vagy zavar valami nem tudok megnyugodni és akkor nem lehet érteni hogy mit mondok /állítolag/ és ezért vágott be egy egyest2011. szept. 8. 17:39
1/1 anonim válasza:
Ne az osztályt nézd, hanem a tanárt. Ha az sem jó akkor a falat a terem végében. Ha még mindig nem jó akkora földet vagy csak bambulj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!