Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták! Hány nap munkavi...

Egyetemisták! Hány nap munkaviszonyotok van?

Figyelt kérdés
Vagy túl kínos a kérdés számotokra?
2011. szept. 8. 11:57
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a kínos? Az lenne a normális, ha egyik egyetemista sem szorulna rá, hogy dolgozzon, inkább az a kínos, aki erre rászorul. Kérdésedre válaszolva: Én idén végeztem, addig egy napot sem dolgoztam, amíg nem volt diplomám, de utána sem lett belőlem diplomás munkanélküli, mert 1-2 hónap alatt találtam állást, így immáron dolgozok, bár nem túl sok napom van még:)
2011. szept. 8. 12:14
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

amúgy annyira egy szánalmas emberre vall ez a kérdés, direkt provokálja a másikat, AZÉRT, mert tanul, és próbálja egyengetni a saját útját...hát ne haragudj..:D

B@sztassad azokat, akik csesznek elmenni dolgozni, mert lusta naplopók, vagy esetleg te is az lennél? Vagy, túl kínos a kérdésem számodra???? :D :D :D :D

2011. szept. 8. 12:16
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a kérdező csak simán irigykedik, mert lehet, hogy ő csak a szakmunkásig vitte. Oké, hogy kellenek ők is, meg jól (? kinek mi a jó) lehet vele keresni, de TÁRSADALMI RANGOT NEM AD. Mi pedig azért tanulunk, hogy később sokkal többre vigyük. Tanulás vagy munka, valamit valamiért.

Kérdező, ne irigykedj, hanem tanulj, hogy téged is felvegyenek, az állam mindenkinek finanszíroz egy diplomát, használd ki.

2011. szept. 8. 12:17
 14/40 A kérdező kommentje:

Hát igen ez baj, hogy az állam mindenkinek finanszíroz egy diplomát és mit gondolsz kinek az adójából? Mert az egyetemisták nem dolgoznak, ebből adódóan adót sem fizetnek! Igen én CSAK szakmunkásig vittem, de egyáltalán nem bántam meg.

Az egyetemisták 99% igenis lusta naplopó, ugyanolyan élősködők mint a cigányok!

Az egyetemek sem mindenki esetében adnak tudást, max. alibit a munkakerülésre.

Ismét egy új kifejezés: A kommunizmusban ezeket közveszélyes munkakerülőknek hívták. A mostani új elnevezésük: egyetemisták.

Miért a diploma ad csak társadalmi rangot? Nem! A diploma sznobizmushoz vezet csak.

2011. szept. 8. 12:45
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

jesszes te egy idióta vagy:D de jót nevettem:D

csak tudod ott van a bukta, ha ha te nem bántad volna meg, akkor nem is tetted volna fel a kérdésedet, és nem pattognál ezen, élnéd a saját kis életedet. Ennyi!:D

2011. szept. 8. 12:47
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

-e

+u

17/40 anonim ***** válasza:
100%
Juj, azt a fröcsögős mindenségit! De istentelen irigy valaki! Mi van, három műszakban dolgozol éhbérért? Anyukád nem mondta, hogy tanulj, fiam, mert lóf*sz se lesz belőled? Hát most tapasztalod...
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
és amúgy már bocs, ahol én tanulok, mellette a tanszéken dolgozom, igaz nem fizetésért(gyakorlat), de már betanítottam pár embert, akik nálam fiatalabbak. A tanárom azt mondta, szeretné, ha dolgozni is maradnék a tanszéken, a mesterképzés után, és mindent meg is fog tenni, hogy ez így legyen..... ha meg nem, lesz helyem, erről ő fog gondoskodni.
2011. szept. 8. 12:50
 19/40 anonim ***** válasza:
81%
szegény te, nagyon irigy vagy! de tudod mit, inkább vállalom, hogy "munkakerülő" vagyok (szerinted), mint, hogy 25 éves koromra lestrapált, agyonhajszolt szakmunkás legyek.
2011. szept. 8. 12:55
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
A gondolkodásmódodból ítélve nem is csodálkozom,hogy életerős SZAKMUNKÁS VAGY!Haha:D
2011. szept. 8. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!