Egyetemisták! Hány nap munkaviszonyotok van?
amúgy annyira egy szánalmas emberre vall ez a kérdés, direkt provokálja a másikat, AZÉRT, mert tanul, és próbálja egyengetni a saját útját...hát ne haragudj..:D
B@sztassad azokat, akik csesznek elmenni dolgozni, mert lusta naplopók, vagy esetleg te is az lennél? Vagy, túl kínos a kérdésem számodra???? :D :D :D :D
Pedig a kérdező csak simán irigykedik, mert lehet, hogy ő csak a szakmunkásig vitte. Oké, hogy kellenek ők is, meg jól (? kinek mi a jó) lehet vele keresni, de TÁRSADALMI RANGOT NEM AD. Mi pedig azért tanulunk, hogy később sokkal többre vigyük. Tanulás vagy munka, valamit valamiért.
Kérdező, ne irigykedj, hanem tanulj, hogy téged is felvegyenek, az állam mindenkinek finanszíroz egy diplomát, használd ki.
Hát igen ez baj, hogy az állam mindenkinek finanszíroz egy diplomát és mit gondolsz kinek az adójából? Mert az egyetemisták nem dolgoznak, ebből adódóan adót sem fizetnek! Igen én CSAK szakmunkásig vittem, de egyáltalán nem bántam meg.
Az egyetemisták 99% igenis lusta naplopó, ugyanolyan élősködők mint a cigányok!
Az egyetemek sem mindenki esetében adnak tudást, max. alibit a munkakerülésre.
Ismét egy új kifejezés: A kommunizmusban ezeket közveszélyes munkakerülőknek hívták. A mostani új elnevezésük: egyetemisták.
Miért a diploma ad csak társadalmi rangot? Nem! A diploma sznobizmushoz vezet csak.
jesszes te egy idióta vagy:D de jót nevettem:D
csak tudod ott van a bukta, ha ha te nem bántad volna meg, akkor nem is tetted volna fel a kérdésedet, és nem pattognál ezen, élnéd a saját kis életedet. Ennyi!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!