Ha most beiratkozok és passzívra állítom akkor kapok diákigazolványt és rá érvényesítő matricát?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszi!2011. szept. 6. 10:23
1/6 anonim válasza:
Nem, a matricákat majd októberben adják. Addig meg kiszűrnek...
2/6 anonim válasza:
Viszont még vagy egy hónapig tudsz passziváltatni (bár lehet, hogy sulifüggő), és addig akár van esélyed diákmatricát kapni.
4/6 anonim válasza:
Passzívon nem jár matrica, tehát akárhogy is játszol, nem fogod megkapni! :)
5/6 anonim válasza:
Második vagyok.
Sose próbáltam, de nálunk ilyen szept 25 körül szoktak matricát adni, passziváltatni meg okt első hetéig lehet kb. Ha felveszi a matricát, és másnap passziváltat, akkor mi történik? Mintha mesélték volna, hogy többen is csinálnak ilyent. Nem szabályos, nyilván, de nem is ez volt a kérdés.
6/6 anonim válasza:
Csak ha megbukik vele, akkor okirat-hamisítás miatt szép büntit lehet kapni. Ugyanis jobb helyeken ALÁ KELL ÍRNI,hogy ki és mikor vette át a matricát (legalábbis nekünk így volt, vagy október elején összeszedték a diákokat, aztán a to-n elintézték névsorral, papírokkal együtt - ekkor már nem lehetett passziválni jó ideje). Hogy nálatok hogy csinálták, azt nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!