Levelező fősulin kapok majd diákigazolványt?
SEMMILYET az égvilágon
levelezősöknek nem jár kedvezmény
1.vagyok
jah csak annyi hogy utazási kedvezmény jár az otthon és az oktatási intézmény között
de bérletre nincs kedvezmény
meg tnaulmányi ösztöndíjat is kaphatsz elvileg
de erről a TO-n érdeklődj
na akkor majd én elmondom, mert én is levelezőre járok :D
kapsz diákigazolvány, ugyanolyant, mint nappalin, csak a nappalison egy napocska van, levelezősön meg egy holdacska :D
ez valóban csak a lakhelyed és az oktatási intézmény között jogosít félárú jegy vásárlására, bérletet nem vehetsz vele.
Moziban, színházban még nem használtam, de érdemes bepróbálkozni, nem nagyon szokták figyelni (amúgy a vonaton sem, szóval szerintem néha ott is megéri kockáztatni, mert csak mutatod a matricás felét, a kaller annyit mond, hogy köszi és kész :))
ösztöndíj és szociális támogatás nem jár.
13:51-es, köszi :)
hát, az van hogy BP-n lakom, és a suli is ott van... szóval akkor felejtős, hogy mondjuk BKV-s diákbérletet vegyek :D
én moziban dolgoztam, és ott a diákkedvezménynél sose néztük, hogy nappali,vagy levelező...
az ösztöndíjban nem voltam biztos
hallomástól úgy tudtam h kaphatnak a levelezősök is:S
de akkor ezek szerint azt se
meg majd a levelezős válaszoló megersőíti/megcáfolja, de sztem TB-t se fizetik neked, ha levelezős vagy
köszi neked is. azért mondjuk az ösztöndíj se lenne rossz...
na mindegy, pár hét,és kiderül úgyis :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!