Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen az élet egy koleszban?...

Milyen az élet egy koleszban? Mennyi idő, míg hozzászokom?

Figyelt kérdés
Hárman leszünk egy szobában lányok. Mennyire lehet ott tanulni vagy aludni? Sajnos eddig csak nyugodt csendben tudtam tanulni, de ott egész más lesz a helyzet. Mennyi idő, míg megszokom ezt a környezetet? A közösködést, a közös fürdőszobát, hogy nem lesz magánszférám? 19/L
2011. szept. 3. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Változó, mennyi idő alatt szokod meg... 1-2-3 hét, kb.
2011. szept. 3. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudom, én egy évig voltam koliban, de igazából sosem tudtam teljesen megszokni, mert azért nem ugyanaz, mint otthon! De a megfelelő szobatársak valamilyen szinten kárpótolják az embert :)

Tanulás meg hát változó... attól függ, melyik koliba mész. ha orvosis koliba, akkor ott többnyire lehet tanulni, hát máshol elég változó, de azért nagyobb zaj jellemző. Nekem az volt a furcsa, hogy kevés helyem volt, meg kupi volt állandóan, és ilyen körülmények között én nehezebben tanulok.

2011. szept. 3. 17:24
 3/4 anonim válasza:

en nekem most volt az ekso hetem koleszban,de meg nem tanultunk,ugyh ilyenre nehez valaszt irnom. viszont amugy hozzaszoknom nagyon nehez volt..elso 3napban sirtam,aztan a het vege fele jobb lett,mert kezdett ilyen kisebb barati tarsasagom lenni. meg nemtudom,h maradni fogok-e vagy sem,majd meglatom:)

16l

2011. szept. 10. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, vizsgaidőszakban általában mindenki tiszteletben tartja a csendet. Bár egy idő után alkalmazkodsz, és majd tudsz úgy is tanulni, hogy a szomszéd szobában zenét hallgatnak.
2011. szept. 10. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!