Segitség! Menni fog?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy most vagyok 6.-os és mindigis nagyon szarul ment a matek ami azt jelenti hogy 3-2 es vagyok 5.-be félévkór 3-mas lettem év végén 2-es! Nagyon rosszul megy. Így hogy fogok továbbtanulni? Sehova nem vesznek fől ilyen szar teljesítményel! SEGITSÉG!
2011. szept. 1. 09:46
 1/3 anonim ***** válasza:
+ilyen helyesírással sem vesznek fel.
2011. szept. 1. 09:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem mindenhová kell a matek. Járj el korepetálásra, nagyon sokat segít, ha kiépül benned a matek logikája. A matekban, ha egyszer megértesz valamit, az már menni fog, mert ugye az nem változik:) ne add fel, gyakorolj sokat. Még fiatal vagy, ráérsz belejönni, csak tényleg gyakorolni kell.
2011. szept. 1. 09:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Minden az agyban dől el. Az ember bármire képes ha akarja. Csak le kell ülni és csinálni. Még belőled is lehet professzor. Dolgozz, dolgozz, dolgozz és ha vmi nem megy, kérdezd meg a tanárt.
2011. szept. 1. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!