Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan éljem túl az oszt....

Hogyan éljem túl az oszt. Kirándulást?

Figyelt kérdés
Nagyon nincs kedvem elmenni 3 napra az osztálytársaimmal kirándulni és nem jövök ki olyan jól velük akikkel meg igen nem biztos, hogy jönnek. előre érzem, hogy gáz lesz a szoba beosztás is... Mit tegyek, mit csináljak? Szüleim azt akarják, hogy menjek el minden áron szóval nem húzhatom ki magam belőle és mehetek el ez idő alatt a nem sulis haverjaimmal szórakozni :/
2011. aug. 30. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem állsz ki magad mellett és mondod el a szüleidnek, hogy sz.rul éreznéd magad, akkor így jártál...Mást nem tehetsz.
2011. aug. 30. 18:37
 2/2 anonim ***** válasza:
figyi velem ugyanezz volt, de nemakartam menni kirándulni mivel nem szerettem ofőt se az osztályt meghát most őszintén nekem nemért meg külföld 40ezer forintot épp más aktuális fizetni valóm votl (előbb veszek magamnak belőle 20 könyvet) tehát így értsd, sajnos kicsit ckin jött ki mert azt mondtam h anyagiak miatt nem megyek, utána tanár osztály előtt kérdőre vont mert h ő besézlt az anyukámmal és szó sem volt ilyenről xD ugyh megkellett mondanom h nekem ez az egész nem ér meg 40ezret, szószó ha most hagyod h ráderőltessenk vmit akk ez később is megfog történni :S
2011. aug. 30. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!