Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kolisok! Mennyi cuccal mentek?

Kolisok! Mennyi cuccal mentek?

Figyelt kérdés
Épp most pakolok és nagyon úgy tűnik hogy hatalmas adag cuccom lesz. Bőrönd, hátizsák, laptop és még egy táska. Ez valóban olyan sok mint amilyennek én látom, vagy ti is így felpakolva mentek?
2011. aug. 30. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem sok. Nálunk volt, aki egész könyvespolcot hozott könyvekkel együtt, tv-t, mikrót, vízforralót meg mindenféle műszaki cikket plusz még aztán elment kaját venni... de amúgy ez így is szokott lenni. Majd te is rájössz, hogy egy csomó dolgot nem raktál be :-)
2011. aug. 30. 13:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor muszáj lesz hogy jöjjön velem valaki:D Azt hittem elegendő lesz egy táska meg egy bőrönd. De mondhatni elköltözöm, szóval egyértelműen az sok cucc elcsomagolását jelenti. Ha fiú lennék tuti kevesebb cuccom lenne:D
2011. aug. 30. 13:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem sok.

Én a beköltözésre úgy szoktam menni, hogy a sporttáskába kukászsákba beteszem az ágyneműm (takaró+párna) és porszívóval kiszívom a levegőt. Emellé még befér az ágyneműhuzat és lepedő.

Kézben meg egy kis szatyorban az ágytakaró.

Ez volt egy kör.

A beköltözés után megyek egy plusz kört, akkor viszem a lámpát, switchet, elosztókat, kábeleket, edény, tányérok, pohát evőeszköz. Emellé kézben megy a házi gyártású polcom, és a kis akasztós szárító a törölközőinknek.

Ez volt a 2. kör.

És utána a többit a normál lejárogatásommal viszem, ruhák, ilyesmik. Ha azt külön vinni kellene, akkor lenne egy 3. köröm.

De igen, így szeptember végéig általában málhásszamár-üzemmód van :D

2011. aug. 30. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel sajnos vonattal kell mennem, így bele kell zsúfolnom mindent egy utazóba és egy bőröndbe. Hát..nehéz lesz.
2011. aug. 30. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!