Hogy vegyek fel tárgyakat ha nem enged be a neptun?
Általában a rutinosabbak a rendszer nyitása előtt már fent vannak, folyamatosan frissítgetnek, hogy ne dobja őket ki a rendszer.
Ez ellen sokat nem tudsz tenni, max annyit, hogy folyamatosan próbálkozol....:o(
Én tudod, hogy csináltam?
Tegnap összeállítottam magamnak az órarendet. Próbáltam úgy megoldani, hogy ne legyenek hézagok az órák között. Ma 05:45-kor felmentem etr-re (6 órától lehetett a tantárgyakat felvenni) és vártam a "nyitást". Először a gyakorlatokat vettem fel, mert itt korlátozva van a hallgatók létszáma és egy pillanat alatt elfogynak a helyek. Majd miután ezzel végeztem jöttek az előadások. 20 perc alatt végeztem és elmentem lefeküdni. Nem kell rágörcsölni, de ajánlatos a nyitásnál felmenni etr-re/neptunra, mert ilyenkor már csak a legrosszabb helyek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!