Szerintetek hová mehetnék, mit csinálhatnék, ha otthagynám a sulit?
"Volt, hogy egyik napról a másikra 6 tantárgyból írtunk és egész nap 7 óránk volt,"
Gondolom nem minden héten van ez, hogy egy nap 6 doga. És persze nem az utolsó napra kell hagyni.
Az meg, hogy napi 7 óra az az átlag. Volt olyan évem mikor volt olyan nap, hogy 9 óra sőt volt akinek 10.
"És az, hogy iskolaidőben szinte nincs szabadidőm. Egész nap ott vagyok, hazajövök és tanulok, van, hogy éjszakába nyúlóan. "
Tehát hazaérsz 7 óra után max 2-re. Onnantól kezdve estig (legyen 8 óra) csak tanulsz. Na ez az amit senki sem hinne el. Átlagosan egy átlagos képességű embernek napi 1-2 óra elég. És ne , hidd azt, hogy te valami különc iskolába jársz ahol elvárják, hogy tanulj.
Akkor jön az a rész, hogy abbahagyod és 8 ált.-sal max valami napi 12 órás fizikai munkát kapsz. Tehát jobb reggel 6-tól este 6-ig melózni lóf@sz bérért?
7óra nem sok, nekem tavaly hétfőnként 9volt, szerdánként meg 3hónapon keresztül 4kor végeztem.
A tesi meg jó, nemtom mit nyavajogsz...
Szedd már össze magad b*zd meg!!!Még érettségivel is kitörölheted a seggedet nemhogy egy 8 általános végzettséggel.Ez nem a 19. század!
Csak akaraterő kell hozzá,semmi más.Lehetetlen nincs csak TEHETETLEN.Hogy akarsz majd családot alapítani??Miből?Ki fog majd eltartani?A szüleid nem lesznek örök életűek!
Ilyen felfogással hajléktalanná fogsz válni.Időd van!Ingyen tanulhatsz!Mi kell még????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!