Gimnáziumot váltok félévkor, mit csinálhatnék? (Katt a részletekért. )
Figyelt kérdés
Szóval gimit váltok félévkor,már felvettek elvileg az adott suliba...De a félévit beiratkozásnál kell majd vinni,és mivel 9.-es vagyok,kissé rontottam a jegyeimen,és szégyellem őket.Mert alapjáraton jótanuló voltam.És nem akarok úgy indítani hogy azt higgyék,hogy trehány vagyok...
Ha átírnám a jegyeimet (nagyonpicit...).Akkor lebuknék?A két iskola neten,átküldi ezeket egymásnak??Vagy ,nem??
Értelmes válaszokat várok.Köszi.
2011. jan. 9. 10:04
1/2 anonim válasza:
Persze hogy megkapják a hivatalos adatokat. Eszedbe ne jusson csalni.
Inkább azt higgyék, hogy kicsit lerontottál, mint azt, hogy csaló vagy. Ráadásul az ellenőrző, bizonyítvány, ilyesmi okiratnak számít, az okirathamisítás pedig bűncselekmény
2/2 anonim válasza:
Ne írd át. Ha a másik iskola tud fogadni, akkor év közben annyira nem fogja őket érdekelni a kis eltérés. Én anno mikor váltottam 4.2 voltam és nem volt gond vele, annyit kért az igazgató, hogy náluk is próbáljam tartani ezt az átlagot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!